Voor het aanbrengen van Acryl/Gelnagels worden uw handen gedesinfecteerd met een niet vette, kiemdodende antibacteriële vloeistof. Daarna worden tips aangebracht (verlenging van de nagel) aan de top van uw natuurlijke nagels met een speciale nagellijm.
De tips worden in de gewenste lengte geknipt met een daarvoor bestemde tipknipper en in vorm gevijld. Daarna worden de nagels igeblend (gelijk gevijld met de natuurlijke nagel) om de overgang van tip naar natuurlijke nagel te laten verdwijnen. vervolgens komt de acryl er over (acrylnagels). Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een bolletje welke op de nagel wordt aangebracht op een tip of een sjabloon en wordt gevormd met een penseel om een natuurlijke uitziende nagel te creëren. Acryl hardt uit aan de lucht en uw acrylnagels zijn na ongeveer 48 uur volledig uitgehard. Dit proces kan versneld worden tot ongeveer 24 uur door het gebruik van  Olie.

1 French ManicureFrench Manicure is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel of rose, de vrije rand kan eventueel ook in andere kleuren en/of glitters worden opgezet.
2Naturel nagelsMisschien kiest u juist wel voor een naturel nagel (zonder witte vrije rand),dit wordt meestal gedaan door mensen die hun nagels vaak lakken.


3Nagelversteviging/nagel overlayHeeft u van uzelf mooie lange nagels en wilt u deze beschermen tegen afbreken.Dan kunnen we een dun laagje acryl over uw natuurlijke nagels aanbrengen. 
4DesignnagelsVoor het maken van designnagels wordt meestal gekozen voor glasnagels. Deze nagels zien eruit alsof ze van glas zijngemaakt en zijn daardoor,uitermate geschikt voor het maken van designs (designnagels).