Lomasi

Lomasi is de manicure lijn van Youngnails. Deze lijn bestaat uit een crème, lotion en scrub die in 5 geurvarianten te verkrijgen zijn. Onlangs zijn hier aan toegevoegd het masker en de desinfectans. De producten hebben een hydraterende werking en zijn parabenen vrij. De scrub van Lomasi is gemaakt van onder andere suiker.

De Geuren:

Cucumber & Aloe Cucumber

De combinatie van komkommer en Aloë  zorgt voor verfrissende & verlichtende ervaring. Komkommer staat wereldwijd bekend als “cooling agent” en helpt zwellingen te verminderen. Omdat komkommer en huid dezelfde hoeveelheid water bevatten, zorgt komkommer ervoor dat probleem gebieden van de huid worden verzacht. Sinds lange tijd staat Aloë bekend als eerst hulp plant.  Dit vanwege het feit dat Aloë de mogelijkheid heeft om te verzachten, kalmeren, herstellen en revitaliseren. Deze geurlijn geeft een goede ondersteuning bij een probleem huid en help zwellingen tegen te gaan.

Ginger & Lime

De combinatie van Ginger en Lime zorgt voor een frisse citrus ervaring. Deze ingrediënten staan sinds eeuwen bekend als het universele medicijn. Ginger heeft als eigenschap dat het een ontstekingsremmende factor heeft. Lime zorgt heeft een reinigende werking. De lotion bevat het phyto-hormonen en vitamines die de huid ontgiften en het verouderingsproces vertragen. Deze geurlijn is zeker aan te raden bij mensen met een probleemhuid.

Mango & Coconut

De combinatie van mango en coconut zorgt voor een tropische ervaring! Mango is door de tijd heen vaak gebruikt om de droge en schilferige huid te kalmeren. Het heeft een vochtinbrengende en verzachtende werking, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en biedt de huid bescherming tegen UV-stralingen. De kokosnoot olie werkt verfrissend en hydraterend. De essentiele olie van de mango trekt snel en diep de huid in . Deze geurlijn is geschikt voor de geïrriteerde huid.

Pomegranate

Door de zoete geur van de pomegranate, sta je niet meteen stil bij de krachtige werking.
Met anti-oxidanten die drie keer krachtiger is dan die in groene thee, verwijdert de pomegranate de vrije radicalen en beschermt mede daardoor de huid tegen de effecten van vervuiling, chemicaliën en stress. Deze geurlijn helpt pijn en irritatie van zonnebrand te verminderen.

Ivory Blossom

Een licht en elegante geurende crème. Ivory blossom bevat een mix van anti-oxidanten  van onder andere vitamine een zonnebloempitextract. Het heeft ook natuurlijke kalmerende ingrediënten zoals vijg, acai extracten en shea butter voor een weldadige ervaring. Deze geurlijn draagt bij om de dagelijkse stress te verlichten.

Lomasi Masque

Dit voetmasker bestaat uit groene zeeklei en zorgt voor een optimale verkoeling en heeft een lichte lavendel en Orange geur oranje en een briesje van menthol.

  • Groene - en kaolien modder zuiveren de huid.
  • Lavendel verlicht natuurlijke angsten.
  • Orange verzacht en ontgift.