Young Nails

Young Nails, opgericht door de Amerikaanse broers Greg en Habib Salo, timmert al aan de weg sinds 1994.
De inspiratie voor het oprichten van Young Nails was de moeder van Greg en Habib, genaamd Young (vandaar Young Nails). Young is namelijk nagelstyliste en in de salon van zijn moeder kwam Greg al jong in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven. Als snel ondervond hij dat vele nagelbedrijven het belangrijkste punt uit het oog verloren waren: de nagelstylist(e). Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten “terug geven” aan de nagelstylist(e) en een lijn ontwikkelen die het werk voor de nagelstyliste makkelijker en interessanter maakt.


Het motto van Young Nails is dan ook "it's all about you" en het is dan ook meer dan eens voorgekomen dat Young Nails een zeer succesvol product op de markt heeft geïntroduceerd, wat het werk van de nagelstylist(e) verlicht; bijvoorbeeld het beste hechtingsmiddel ter wereld: de Proteinbond. Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost! Bijkomend voordeel is dat het product niet zuurhoudend is en dus geen schade aan de nagels toebrengt, wat traditionele primer wel doet.

Omdat Young Nails zich bewust is van het feit dat iedere nagelstylist(e) een andere manier van werken heeft en de ene sneller werkt dan de andere, biedt de productlijn van Young Nails vele verschillende keuzes. Zo kan de acrylstylist(e) kiezen uit Core acryl (langzaam uithardend; 60 tot 90 sec verwerktijd) en/of de Speed acryl (snel uithardend; 45 tot 60 sec verwerktijd). Daarnaast kan de stylist(e) ook kiezen met welke tint wit of welke tint roze hij/zij wil werken. Alle Young Nails acrylpoeders zijn gemaakt met de EPB-technology: dat betekent absoluut geen luchtbelletjes in de nagel! De Nailliquid bestaat hoofdzakelijk uit EMA en is zo samengesteld dat er vele malen minder kans is om een allergie voor acrylaten te ontwikkelen! Daarbij geeft de liquid beduidend weinig geur af!

Voor de gelstylist(e) biedt Young Nails keuze in de Synergy gel productlijn. Zo heeft Young Nails dunne, dikke & mediumdikke gels; bouwgels, strijkgels & glansgels; verschillende kleuren French gels en gels voor het maken van nagelbedverlengingen!

Speciaal voor de creatieve nagelstylist(e) heeft Young Nails deImagination Art lijn ontwikkeld. Dit is een lijn bestaande uit vele verschillende kleuren acryl, gel, glitters & Nail-art. De laatste nieuwe toevoeging aan deze lijn is het Imagination Art penseel; een speciaal designpenseel voor het maken van de meest gedetailleerde designs. In Japan is dit penseel reeds een grote hit!

Ook aan de manicure en/of schoonheidsspecialiste is gedacht! Lomasi is een lijn van hoogwaardige crèmes en lotions die een must is voor iedere salon. Niet alleen hebben de lotions en crèmes heerlijke geuren, ook is er intensieve research gedaan naar de werkzaamheid van de ingrediënten, met als uitgangsbasis de Noord-Amerikaanse/Indiaanse kennis die al duizenden jaren toegepast wordt. Lomasi betekent dan ook vrij vertaald vanuit de Indiaanse taal "mooie bloem".

U ziet dus: "it's all about you"! Young Nails kan u zeker helpen uw salonwerk te verlichten en interessanter te maken! Wilt u meer informatie over Young Nails of over het aankopen van Young Nails producten? 

Dan kunt u terecht bij: BGnails

YOUNG NAILS Catalogus